Terug naar alle evenementen

Being an M&A lawyer for one night: what's the deal? Liedekerke X B2S

“Getting the deal through”. Tijdens deze interactieve sessie over Mergers & Acquisitions (fusies en overnames), is het aan jou om de dealmaker in jezelf naar boven te halen!

Stel je voor: na je studie aan de universiteit beëindigd te hebben beslis je om het M&A team van Liedekerke te vervoegen en al snel krijg je je eerste opdracht, de overname van een nieuwe bedrijf door ‘Coca-Cola’. De vragen “Wat?”, “Hoe?” en “Waarmee begin ik?” zijn de eerste gedachten die door jouw hoofd schieten.

Geen paniek! Liedekerke, een advocatenkantoor met één van de grootste Corporate en M&A teams in België, zal je proberen wegwijs te maken doorheen dit hele overnameproces. Spotting red flags, due diligence, en de befaamde begrippen signing en closing zijn maar enkele van de topics waarover je meer te weten zal komen.
Op het einde van deze workshop zal je dan ook een beter beeld hebben van wat het inhoudt om een overnameproces te begeleiden en zullen de begrippen ‘fusie’ en ‘overname’ jou niet meer onbekend in de oren klinken.

Inschrijvingslink: https://forms.gle/WbDLtzM89a6VVSCV7

Latere gebeurtenis: 4 oktober
Deloitte Legal M&A Business Case