Terug naar alle evenementen

Deloitte Legal M&A Business Case

In samenwerking met advocatenkantoor Deloitte Legal organiseert B2S op woensdag 4 oktober een negotiation workshop. De geselecteerde studenten zullen in groepen een business case onderhandelen. Iedere groep wordt hierbij begeleid door advocaten van Deloitte Legal, die hen persoonlijk aansturen met de nodige tips & tricks. Dit evenement is niet alleen een uitdaging, maar ook een mogelijkheid om kennis te maken met Deloitte Legal zelf. Met de beste onderhandelingsstrategie kan je je bewijzen, met het oog op een potentiële (zomer)stage.

Het evenement start met een korte inleiding en verduidelijking van de case. Vervolgens krijgen alle groepen tijd om hun strategie voor te bereiden en de overeenkomst te onderhandelen met hun tegenpartij. Na de onderhandelingen stelt iedere groep de overeenkomst voor, die tijdens de onderhandelingen tot stand kwam. De avond wordt afgesloten met een receptie en de mogelijkheid om de advocaten van Deloitte Legal op een informele wijze te leren kennen.

Ben je een gemotiveerde rechtenstudent uit 1e of 2e master met een gezonde interesse voor vennootschapsrecht, dan is dit zeker iets voor jou! Indien je geïnteresseerd bent, vul dan onderstaande link in (open t.e.m. maandag 2 oktober). De plaatsen zijn beperkt.

Deloitte Legal zal jou persoonlijk contacteren en uitnodigen voor het evenement.

Tot dan!

Schrijf je hier in: https://forms.gle/TVijMwhGokVEFneL7

Latere gebeurtenis: 10 oktober
Sollicitatie-event