Terug naar alle evenementen

Vermogensplanning in extremis - Cazimir X B2S

  • Cazimir 64 Mechelsesteenweg Antwerpen, Vlaams Gewest, 2018 Belgium (kaart)

Vermogensplanning is al te vaak iets dat “we eens zouden moeten bekijken”. Maar wat als het (bijna) te laat is? Welke mogelijkheden zijn er dan nog?

Vermogensplanning is een bloeiende sector die steeds in verandering is. Veranderende wetgeving, nieuwe rechtspraak en onverwachte voorafgaande beslissingen volgen elkaar op in een razend tempo. Tijdens deze workshop zet Mr. Robin Bosschaert van advocatenkantoor Cazimir een aantal diverse technieken uit elkaar om last minute nog aan vermogensplanning te doen. Het doelpubliek is de rechtenstudent met een gezonde interesse in het ruime burgerlijk en fiscaal recht. Specifieke voorkennis is niet vereist.

De focus ligt op het aanleren van de fiscale implicaties van bepaalde civielrechtelijke verrichtingen. Er wordt vertrokken vanuit een aantal concrete situaties waarbij telkens één of meerdere oplossingen besproken worden. De student zal de aangeleerde kennis met zekerheid kunnen gebruiken tijdens het vervolg van de opleiding alsook voor persoonlijke doeleinden - of in zijn verdere carrière als jurist, notaris of advocaat.

Cazimir is één van de meest toonaangevende spelers in de Belgische vermogensplanning. Tot haar cliënten behoren talloze vermogende particulieren en families, banken, trustkantoren en verzekeringsmaatschappijen, stichtingen en family offices.

Inschrijvingslink: https://forms.gle/K4vksu7BptEkS6JC9