Terug naar alle evenementen

B2S Antwerpen sollicitatie-event

"𝙔𝙤𝙪 𝙣𝙚𝙫𝙚𝙧 𝙜𝙚𝙩 𝙖 𝙨𝙚𝙘𝙤𝙣𝙙 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙘𝙚 𝙩𝙤 𝙢𝙖𝙠𝙚 𝙖 𝙛𝙞𝙧𝙨𝙩 𝙞𝙢𝙥𝙧𝙚𝙨𝙨𝙞𝙤𝙣!" Een enorm belangrijk gezegde, waarop Business2Students een uitzondering heeft gevonden. Naar gewoonte organiseren wij ook dit jaar op 𝗱𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟒 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 een 𝘀𝗼𝗹𝗹𝗶𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝗲-𝗲𝘃𝗲𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁 op de UA stadscampus ( gebouw R) met een deel van onze partners.

De eerste keer dat je moet gaan solliciteren is altijd stresserend: Welke vragen zal ik krijgen? Hoe kan ik best op die vragen antwoorden? Wat vinden kantoren belangrijk in zo’n gesprek?

Op al deze vragen kan je tijdens dit event een antwoord krijgen. Je krijgt namelijk de kans om verschillende korte interviews te doen met een kantoor naar keuze. Gedurende het gesprek zullen er enkele standaard vragen gesteld worden. Na afloop van het gesprek krijg je (opbouwende) feedback van het kantoor in kwestie. Natuurlijk gebeurt dit allemaal zonder enige consequenties en dus zonder enige stress.

Deelnemen kan zowel in de voor- als namiddag afhankelijk van je persoonlijke beschikbaarheid en het kantoor waarmee je dit interview zou willen afleggen.

Vraag je jezelf na het lezen van deze tekst af in hoeverre jouw sollicitatie-skills reeds zijn ontwikkeld?

𝗦𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝗳 𝗷𝗲 𝗱𝗮𝗻 𝘇𝗲𝗸𝗲𝗿 𝗶𝗻 𝘃𝗶𝗮 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗹𝗶𝗻𝗸: https://forms.gle/xdqKJDbYfhXZSY1S6

𝘓𝘦𝘵 𝘰𝘱! Je inschrijving is pas definitief na het reserveren van een tijdslot via de Doodle van het kantoor in kwestie op het google formulier.