Terug naar alle evenementen

Speeddate Juridische Beroepen

  • Kamer van Koophandel 12 Markgravestraat Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (kaart)

Ben je net begonnen met je studie Rechten of studeer je bijna af en is het je nog niet helemaal duidelijk welke richting je uit wil gaan? Dan is het Speeddate-event zeker iets voor jou!

Business2students organiseert op 23 april een Speeddate voor rechtenstudenten van alle jaren. Op deze speeddate heb je de mogelijkheid om met mensen uit verschillende juridische beroepen te spreken, van Procureur des Konings, raadsheer bij het Hof van beroep, notaris, gerechtsdeurwaarder, syndicus, fiscalist, bedrijfsjurist, advocaat, professor en assistent tot het hoofd van de juridische dienst Politie Antwerpen... Wat ze exact doen en hoe ze een bepaald carrièrepad bewandeld hebben, kan je op onze speeddate te weten komen.

Voor Bachelorstudenten is dit interessant om eventueel verdere studiekeuzes te maken en uiteraard voor de Masterstudenten minstens even relevant om toch die laatste knoop door te hakken met het oog op de toekomst! Laat deze kans om met verschillende beroepsbeoefenaars op informele wijze kennis te maken niet naast je liggen en kom je netwerk uitbreiden op deze gezellige receptie.

Wat? SPEEDDATE
Waar? Kamer van Koophandel, Markgravestraat 12, 2000 Antwerpen
Wanneer? 23 april, 19uur

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@business2students.be. De plaatsen voor dit evenement zijn beperkt, dus first come first served!

Latere gebeurtenis: 2 mei
Business2Students - Join us!