Terug naar alle evenementen

Business Case - Laga

  • LAGA 270 Lange Lozanastraat Antwerpen, Vlaanderen, 2018 Belgium (kaart)

In samenwerking met advocatenkantoor Laga organiseert B2S op donderdag 7 november een negotiation training. Een aantal geselecteerde studenten zullen in groepjes een business case onderhandelen. Iedere groep wordt begeleid door advocaten van Laga. Zij zullen je persoonlijk aansturen met de nodige tips. Dit evenement is niet alleen een uitdaging, maar ook een mogelijkheid om kennis te maken met Laga zelf. Met de beste onderhandelingsstrategie kan je je bewijzen tegenover haar medewerkers, eventueel met het oog op een (zomer)stage.

Het evenement start met een korte inleiding en verduidelijking van de case, vervolgens krijgen alle groepjes voorbereidings- en onderhandelingstijd. Daarna volgt de presentatie van de eigenlijke overeenkomst, die door de onderhandelingen tot stand kwam. Tijdens de onderhandelingen wordt een broodjesbuffet voorzien. De avond wordt afgesloten met een receptie en de mogelijkheid om medewerkers van Laga op een informele wijze te leren kennen.

Ben je een gemotiveerde rechtenstudent uit 1e of 2e master met een gezonde interesse voor ondernemingsrecht, dan is dit zeker iets voor jou! Indien je geïnteresseerd bent, vul dan onderstaande link in (liefst voor woensdag 30 oktober). De plaatsen zijn beperkt!

Laga zal jou persoonlijk uitnodigen voor het evenement indien ze jou er graag bij hebben!

Wat? Business Case met Laga op donderdag 7 november 2019 om 19u30.
Waar? Kantoor Laga: Lange Lozanastraat 270, 2018 Antwerpen.
Voor wie? Masterstudenten Rechten
Inschrijven? https://docs.google.com/forms/d/1nRgom0hKf-Vkj3SaF3FayljoGgfZyHjmKpD4Sql3Zeg/edit

Eerdere gebeurtenis: 30 oktober
A Day in the Life of a Lawyer - Nauta Dutilh
Latere gebeurtenis: 12 februari
Welcome to the digital era of legal